söndag 6 maj 2012

6 maj

Johan har varit riktigt dålig i ett par dagar med smärta, feber som har gått upp och ner och inte kunnat äta. Så i natt har han fått näringsdropp och lite påfyllning av trombocyter under dagen. I dag är han lite piggare och dagens värden visar att de vita är på väg upp, sakta men säker, så snart vänder det förhoppningsvis. Nu behöver han få komma hem och ladda och hämta kraft. Vi har inte så många veckor på oss att ladda inför den andra stamcellstransplantationen som är beräknad runt 23 maj. Jag har inte kunnat hälsa på Johan på ett par dagar heller för jag har åkt på en förkylning. I går åkte jag för att hämta hem vår lilla bebis Edvin. Resan hem, drygt 50 min, gick jättebra trots att han inte sov. Sen var det röj fram till tolv i natt. Sen sov han fram till 05.00 då han ville ha mat och gå på toaletten. Han säger snällt till och han är jätteduktig. Han är väldigt aktiv, social och nyfiken. Han har redan hälsat på två hundar utomhus och kaxig är han då han smällde till den ena hunden på nosen. Det är vår Edvin det. Han har inget intresse av att ligga i hundbäddarna, han har två stycken, nej han ska vara där jag är och helst vill han sova på mina fötter. De som sade att han kommer sova mycket i början hade fel. Inte Edvin nej han ska vara med där det händer saker. Jag är trött men det tillhör väl  under småbarnstiden ;) Nu längtar vi bara till att husse ska få komma hem och njuta tillsammans med oss. Bilder på den lilla kommer senare.

6 kommentarer:

  1. Vad skönt att höra att Johan är lite piggare idag, hoppas det fortsätter åt det hållet nu så han får komma hem.

    Vad spännande det låter med lilla Edvin. Hahaha...det låter som han är en liten vilding till vovve. Vad härligt!

    Kram på er

    SvaraRadera
  2. Underbar hund! :) Lilla söta Edvin!! Tänker på er! <3 Kramar

    SvaraRadera
  3. Hejsan! Har följt din blogg ett tag men inte kommenterat förut. Är själv ung och sct sedan förra sommaren pga lymfom så jag vet vilket helvete ni går igenom.. Hoppas SÅ att det går vägen för er denna gången!

    Edvin verkar ju vara en riktigt härlig liten kille haha! Får själv hem en valp om en månad, längtar massor. Djur är nog väldigt bra att ha omkring sig, dem lugnar, får en på andra tankar och att skratta.
    kram! /Jasmine

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hej Jasmine!
      Tack för din omtanke :) Vad är din blivande valp för ras? De är glädjespridare och man hinner inte tänka på något annat. Styrkekramar till dig och lycka till med din valp!

      Radera
  4. Hej igen! Det är en liten mellanpudel kille vi väntar på :) Vilken ras är eran? Det är sant, man är väldigt närvarande i nuet med djur. Tack så mycket, styrkekramar tillbaka!

    SvaraRadera