fredag 29 januari 2010

29 januari


Så har den stora dagen äntligen kommit. Johan har fått sin brors stamceller. Nu börjar vårt nya liv och jag tänker inte titta i backspegeln utan bara framåt. Jag jobbade min sista dag i dag också på ca en månad. Jag kommer sakna dom små liven=( Jag känner mig lite tom just nu vet inte riktigt vad jag ska känna:/ I morgon får Johan komma hem i allfall. Har längtat i en vecka nu.

2 kommentarer:

  1. Hejsan!

    Jag hittade din blogg genom min nära vän Sarah (elvine.blogspot.com). Jag undrar, gjorde inte hon och Johan samma typ av transplantation? Jag tänkte eftersom han fick komma hem redan dagen efter. När man gjort en sådan som Sarah gjorde tar det ju veckor och ibland månader innan man får komma hem igen. (Och ibland kommer man inte hem alls som vi såg...) :( Ska läsa igenom din blogg tänkte jag, har börjat intressera mig av sjukdomen sen Sarah försvann.

    Ha det bra!

    SvaraRadera
  2. Hej Ida!
    Jo de har gjort samma transplantation men vi var priviligerade att ha hemsjukvård så en sjuksköterska kom hem till oss i flera veckors tid då Johan hade "isoleringsvärde".
    Mvh Nina

    SvaraRadera