fredag 28 oktober 2011

Årsdagen


I dag är det mammas födelsedag och även tre år sedan Johan fick sin grundsjukdom KML-kronisk myeloisk leukemi. Det var då hela denna resa började. Tre år med jobbiga behandlingar, jobbiga sjukhusvistelser, jobbiga besked fram och tillbaka, en massa väntan, tårar, ilska, bitterhet men även en massa lycka, glädjestunder och en helt annan ödmjuket inför livet. I dag vi firat livet och den tid vi får tillsammans med vår favoritdryck CHAMPAGNE.

2 kommentarer:

  1. Hej
    Vill bara skicka en kram och säga att jag tycker din blogg är väldigt fin. Själv är jag cancerpatient och jag op maj 2010 för bröstcancer.
    Jag beundrar dig att du tar många kort, själv tänker jag precis som du...vill ju ha bilder att lämna bakom mig om något skull hända igen...så därför tar jag också mängder med kort.
    kram till dig och kämpa på.
    kram Tina

    SvaraRadera
  2. Hej Tina!
    Tack för din fina kommentar :) Det är roligt att fler och fler verkar hitta min blogg. Det har varit viktigt för mig att skriva av mig allt. Det har gett mig styrka. Jag ska ta mig tid och läsa din blogg också. Styrkekramar till dig och din familj!!! Kram Nina

    SvaraRadera